Dragør Zoneterapi

Zoneterapi

Zoneterapi er en komplementær behandlingsform, hvor man arbejder på forskellige reflekszoner under foden og andre steder på kroppen. Den mest udbredte form for zoneterapi er fodzoneterapi, hvilket er hvad jeg kan tilbyde i min klinik.

I zoneterapi ser man kroppens anatomi afspejlet i foden og ved at arbejde på zonerne skabes der øget blodcirkulation i forskellige områder af kroppen. På den måde fjernes eventuelle  energiblokeringer og affaldstoffer. Samtidig tilføres der mere ilt og næring til cellerne.

I vores fod ender et netværk af blodårer og nervebaner, som er dem, der stimuleres og arbejdes på for at hjælpe kroppen med at genskabe balance. Det betyder, at impulser i nervesystemet øges, kredsløbet og immunforsvaret styrkes, og lymfe- og affaldsstoffer drænes væk.

Velvære og forebyggelse

Mange vælger også zoneterapi for velvære og forebyggelse. Det bringer ro i sindet at ligge en time i egne tanker, mens ens fødder bliver behandlet, samtidig med at blodcirkulationen øges, hvilket stimulerer både kredsløb og immunforsvaret.